Printers & software

De gebruiksvriendelijke industriële sign- en labelprinters van Nedelko bieden jou een veelvoud aan mogelijkheden. In combinatie met de verschillende industriële- en duurzame labelmaterialen maakt in een handomdraai jouw labels, waar en wanneer je dat wilt. Of het nu gaat om veiligheidspictogrammen, leidingcodering, barcodelabels of algemene signalering, deze printers zijn gemaakt om jou het meeste voordeel en gebruiksgemak te bieden.

Alle categoriƫn

Persoonlijk advies van een codeerspecialist?

We begeleiden jou vanaf de keuze van de labels, tot de installatie van de software en de printer en desgewenst zelfs de integratie met jouw bestaande database of ERP systeem.

Identificatie-oplossingen van Nedelko


Meest complete aanbod

Dankzij het uitgebreide assortiment aan labels en printers kunnen wij een invulling geven aan al jouw codeerproblemen.

Meer dan 30 jaar ervaring

Met ruim 30 jaar aan ervaring kunnen onze codeerspecialisten jou helpen bij het zoeken naar de beste identificatie-oplossing.

Gratis on-site installatie

Wil je een specialist op locatie hebben die de printer voor je instelt? Geen probleem. Wij bieden een installatie service op locatie aan door heel Nederland.

Uit voorraad leverbaar

Wij hebben een groot aantal producten op voorraad in ons distributiecentrum. Deze producten kunnen wij dan ook extra snel bij jou leveren!

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van acties en trends