Werken bij Nedelko

Werken bij Nedelko

Nedelko groeit en dat betekent dat we nieuwe collega’s nodig hebben om onze plannen te realiseren. Ben jij benieuwd naar onze vacatures? Dan ben je hier op de juiste plek. Naast de onderstaande vacatures komen wij graag in contact met commercieel en technisch talent. Voor open sollicitaties en stagemogelijkheden kun je contact opnemen via sollicitaties@nedelko.nl.

Bescherming van persoonsgegevens

Nedelko BV hecht grote waarde aan je privacy. Wij gaan dan ook uiterst zorgzaam om met je gegevens. Deze gegevens zullen door ons vertrouwelijk worden behandeld en uitsluitend worden gebruikt voor werving- en selectiedoeleinden. Wij zullen geen informatie verstrekken aan derden, tenzij wij daartoe op grond van de wet verplicht zijn. Door het versturen van je gegevens via mail ga je ermee akkoord dat je persoonsgegevens worden verwerkt door Nedelko BV en worden opgenomen in onze database. 

Stuur uw vragen en opmerkingen over deze recruitment privacy verklaring of over de manier waarop Nedelko BV gegevens van sollicitanten verzamelt en verwerkt naar: HR@nedelko.nl

Ik geef toestemming voor het bewaren van mijn gegevens. Lees meer

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van acties en trends

Hulp nodig?

Neem dan contact op met één van onze specialisten!

Bel 0180 - 64 54 00
Plaats een order
Of start de livechat

Nedelko bedrijfscultuur

Alle Nedelko professionals delen bepaalde kernwaarden en kwaliteiten. Ze zijn ambitieus, enthousiast, professioneel en resultaatgericht. Onze bedrijfscultuur is uniek door onze sterkste troef: onze mensen! Zij leveren allen een unieke bijdrage met hun ambitie en passie. Ondernemerschap en kennis vormen de basis van onze identiteit. Goede ideeën zijn altijd welkom. Kan een idee positief bijdragen, dan geven wij een medewerker de mogelijkheid om dit verder uit te werken en in praktijk te brengen.

Nedelko werkomgeving

Per 1 januari 2016 zijn wij verhuisd naar nieuw eigen ontworpen hoofdkantoor. Het nieuwe pand is natuurlijk niet zomaar een kantoor: het is een inspirerende werkomgeving, waar al onze medewerkers hun talenten optimaal kunnen benutten. Wij geloven dat een prettige werkomgeving leidt tot meer inzet, motivatie, inspiratie en betrokkenheid. Wij streven ernaar een goed werkgever te zijn, waarbij jij je als medewerker thuis voelt en waar je wordt gestimuleerd en gemotiveerd in je persoonlijke ontwikkeling.

Nedelko academy

Wij willen onze medewerkers in hun ontwikkeling stimuleren. Dat doen we door ze te ondersteunen met opleidings- en trainingsmogelijkheden. De juiste opleiding kan ondersteuning in de huidige functie bieden en voorbereiden op een volgende functie in de organisatie. Naast scholing bieden we ook ruimte voor groei en ontplooiing.

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van acties en trends