PBM's

Honeywell biedt het grootse assortiment aan veiligheidsproducten voor de industrie. Van persoonlijke beschermingsmiddelen voor de handen, ogen, oren en het hoofd van de werknemer, tot valbeveiligingsharnassen en ademhalingsbescherming. Deze beschermen de levens van werknemers – overal waar ze een risico lopen – en tegelijkertijd de operationele activiteiten van hun bedrijven. Honeywell Industrial Safety brengt veiligheid op een hoger plan.

Persoonlijke beschermingsmiddelen

Persoonlijke beschermingsmiddelen

Soorten PBM's 

 


 

 

Wetgeving persoonlijke beschermingsmiddelen

Beschermingsmiddelen voor elke sector
 

Persoonlijk advies van een specialist?

De Nedelko productspecialisten beschikken over uitgebreide technische vakkennis en staan voor jou klaar met een professioneel advies.

Waarom Nedelko?

UIT VOORRAAD LEVERBAAR

Nedelko heeft een groot aantal producten standaard op voorraad. Deze producten kunnen wij jou dan ook éxtra snel leveren! Dan heb je ze tenminste ook lekker vlot binnen... wel zo fijn.

BREED ASSORTIMENT

Wij voeren een breed assortiment met meer dan 50.000 producten. Wij monitoren voortdurend de vraag vanuit de markt en zorgen ervoor dat het aanbod aansluit op jouw wensen.

SPECIALISTISCHE KENNIS

Nedelko beschikt over vakkundige professionals die altijd op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen in jouw branche. We delen onze kennis graag.

MAATWERK

Nedelko voorziet voor verschillende productgroepen in een stukje maatwerk. Hierbij gaan wij geen uitdaging uit de weg. Onze technische dienst maakt het door jou gewenste product vakkundig op maat.

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van acties en trends