Veiligheidsmanchet

Flensverbindingen, afsluiters en compensatoren vormen een risico als het gaat om lekkage. Met name als het gaat om een leiding met een gevaarlijke stof, olie of stoom onder hoge druk. Een lek vormt dan al snel een gevaarlijke sproeier richting werknemers en installaties in de omgeving. 

Met een veiligheidsmanchet beperk je de schade van zo’n spuiter. De meeste veiligheidsmanchetten zijn aan de buitenzijde voorzien van een indicator waardoor een lek tijdig gesignaleerd kan worden.

Persoonlijk advies van een specialist?

De Nedelko productspecialisten beschikken over uitgebreide technische vakkennis en staan voor jou klaar met een professioneel advies.

Veiligheidsproducten van Nedelko


Hoogwaardige kwaliteit

Bij alles wat wij doen, heeft de kwaliteit de hoogste prioriteit. En dat niet pas sinds gisteren, maar al 65 jaar lang!

Gebruiksvriendelijk

Onze producten dragen bij aan efficiëntere en veiligere werkprocessen van onze klanten. Bij wens kan er altijd een producttraining gegeven worden door één van onze productspecialisten.

Betrouwbaar en robuust

De betrouwbaarheid komt van onze robuuste producten en onze nuchtere mensen, die er alles aan doen om jouw probleem op te lossen.

Conform de geldende normen

Nedelko staat voor kwaliteit en betrouwbaarheid. Vandaar vinden wij het belangrijk dat al onze producten voldoen aan de geldende wetgeving en normen.

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van acties en trends