Point in-huis event

Point in-huis event

Op 1 november 2018 is het weer zo ver… Point! Het jaarlijkse in-huis event van Nedelko zal dit jaar wederom plaatsvinden in ons prachtige hoofdkantoor in Barendrecht. Deze mooie locatie, direct aan de A29, nodigt uit om te genieten van een mooie dag vol interessante onderwerpen onder het genot van een hapje, een drankje, leuke activiteiten en een sfeervolle ambiance. 

Derde editie
Beide in-huis evenementen in 2017 stonden volledig in het teken van de kennismaking met ons bedrijf, onze producten en onze medewerkers. Ook dit jaar willen wij als bedrijf alles uit de kast halen om jou opnieuw een geweldige ervaring mee te geven tijdens de derde editie van Point. Ditmaal willen we graag ingaan op de diepere lagen van Nedelko. We laten je meer zien van onze eigen labels en op welke manier wij invulling geven aan de klantbehoeften.

Activiteiten
Er zal veel te doen zijn tijdens Point. Niet alleen zal gastspreker Bas Nijhuis een mooi verhaal vertellen over 'het bereiken van doelen samen met je team in het bedrijfsleven en op sportief gebied', maar zal ook onze Innovation Point wederom mooi aangekleed zijn met onze nieuwste en beste producten. Uiteraard staan onze medewerkers voor jou klaar om onder het genot van een hapje en een drankje je alles te vertellen over deze producten en nieuwste trends.

Wanneer: donderdag 1 november  
Tijd: 15:00 - 20:00 (vrije inloop)  
Waar: Nedelko Barendrecht

Aanmelden is helaas niet meer mogelijk.

Wat kun je allemaal verwachten tijdens Point?

*Beelden die tijdens deze dag geschoten worden kunnen gebruikt worden voor commerciële doeleinden.

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van acties en trends

Hulp nodig?

Neem dan contact op met één van onze specialisten!

Bel 0180 - 64 54 00
Plaats een order
Of start de livechat

Waarom Nedelko?


UIT VOORRAAD LEVERBAAR

Nedelko heeft een groot aantal producten standaard op voorraad. Deze producten kunnen wij jou dan ook éxtra snel leveren! Dan heb je ze tenminste ook lekker vlot binnen... wel zo fijn.

BREED ASSORTIMENT

Wij voeren een breed assortiment met meer dan 50.000 producten. Wij monitoren voortdurend de vraag vanuit de markt en zorgen ervoor dat het aanbod aansluit op jouw wensen.

SPECIALISTISCHE KENNIS

Nedelko beschikt over vakkundige professionals die altijd op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen in jouw branche. We delen onze kennis graag.

MAATWERK

Nedelko voorziet voor verschillende productgroepen in een stukje maatwerk. Hierbij gaan wij geen uitdaging uit de weg. Onze technische dienst maakt het door jou gewenste product vakkundig op maat.

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van acties en trends