Point in-huis event

Point in-huis event

Op 1 november 2018 is het weer zo ver… Point! Het jaarlijkse in-huis event van Nedelko zal dit jaar wederom plaatsvinden in ons prachtige hoofdkantoor in Barendrecht. Deze mooie locatie, direct aan de A29, nodigt uit om te genieten van een mooie dag vol interessante onderwerpen onder het genot van een hapje, een drankje, leuke activiteiten en een sfeervolle ambiance. 

Derde editie
Beide in-huis evenementen in 2017 stonden volledig in het teken van de kennismaking met ons bedrijf, onze producten en onze medewerkers. Ook dit jaar willen wij als bedrijf alles uit de kast halen om jou opnieuw een geweldige ervaring mee te geven tijdens de derde editie van Point. Ditmaal willen we graag ingaan op de diepere lagen van Nedelko. We laten je meer zien van onze eigen labels en op welke manier wij invulling geven aan de klantbehoeften.

Activiteiten
Er zal veel te doen zijn tijdens Point. Niet alleen zal gastspreker Bas Nijhuis een mooi verhaal vertellen over 'het bereiken van doelen samen met je team in het bedrijfsleven en op sportief gebied', maar zal ook onze Innovation Point wederom mooi aangekleed zijn met onze nieuwste en beste producten. Uiteraard staan onze medewerkers voor jou klaar om onder het genot van een hapje en een drankje je alles te vertellen over deze producten en nieuwste trends.

Wanneer: donderdag 1 november  
Tijd: 15:00 - 20:00 (vrije inloop)  
Waar: Nedelko Barendrecht

Aanmelden is helaas niet meer mogelijk.

Wat kun je allemaal verwachten tijdens Point?

*Beelden die tijdens deze dag geschoten worden kunnen gebruikt worden voor commerciële doeleinden.

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van acties en trends

Hulp nodig?

Neem dan contact op met één van onze specialisten!

Bel 0180 - 64 54 00
Plaats een order
Of start de livechat

Waarom Nedelko?


UIT VOORRAAD LEVERBAAR

Wij hebben een groot aantal producten op voorraad in ons distributiecentrum. Deze producten kunnen wij dan ook extra snel bij jou leveren!

BREED ASSORTIMENT

Een ruim assortiment met meer dan 50.000 producten. Nedelko voert een breed assortiment welke ook aangepast kan worden aan jouw specifieke wensen.

SPECIALISTISCHE KENNIS

Wij beschikken over vakkundige professionals welke altijd op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen in de industrie.

SCHERPE PRIJZEN

Wij kopen onze artikelen in het groot in om de beste prijzen te kunnen aanbieden.

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van acties en trends