Kom naar Point | 7 NOVEMBER 2019

Kom naar Point | 7 NOVEMBER 2019

Ook dit jaar ontvangen we jou weer graag tijdens de 4e editie van het Nedelko in-huis event Point. En wel op donderdag 7 november. Waar kunnen we dit beter doen dan in ons eigen hoofdkantoor pal langs de A29 in Barendrecht? Een perfecte locatie om je wederom een dag voor te schotelen die bol staat van innovatie en leuke activiteiten.

TERUGBLIK POINT 2018


POINT 2019

Met team marketing wilden we voortborduren op inmiddels bekende vaste onderdelen als het Innovation Point en de gewaardeerde productdemonstraties in de Nedelko showrooms. Iets dat we dan ook gedaan hebben. Toch hebben we getracht er een weer net iets andere twist aan te geven. Iets wat je 7 november gaat ondervinden. Naast de bekende A-merken die Nedelko voert zullen we je ook weer uitgebreid informeren over de ontwikkelingen binnen private labels als Prolumia, ProEnergy en ProInstall.

WAT MAG JE NOG MEER VERWACHTEN?

Hoe kan jouw dag eruitzien? Neem in de middag deel aan een interessante productdemonstratie. Na dit alles bestel je een heerlijk broodje hotdog of een vers patatje bij de foodtruck, waarna je dit tot je neemt op het speciaal ingerichte dakterras met uitzicht op de skyline van Rotterdam. Na een goed Rotterdams bakje koffie laat mindreader Joe Pequerrucho jou verbaasd achter. Na aan het begin van de avond inspiratie opgedaan te hebben op de minibeurs ‘Innovation Point’ pak je een lekker drankje bij de lounge bar, waar de gastlezing van Remy Bonjasky op het punt van beginnen staat. Met een goedgevulde goodiebag, een hoop positieve ervaringen en interessante informatie keer je met een voldaan gevoel huiswaarts.

Wanneer: donderdag 7 november  
Tijd: 15:00 - 20:00 (vrije inloop)  
Waar: Nedelko Barendrecht

MELD JE NU AAN!

*Beelden die tijdens deze dag geschoten worden kunnen gebruikt worden voor commerciële doeleinden.

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van acties en trends

Hulp nodig?

Neem dan contact op met één van onze specialisten!

Bel 0180 - 64 54 00
Plaats een order
Of start de livechat

Waarom Nedelko?

UIT VOORRAAD LEVERBAAR

Nedelko heeft een groot aantal producten standaard op voorraad. Deze producten kunnen wij jou dan ook éxtra snel leveren! Dan heb je ze tenminste ook lekker vlot binnen... wel zo fijn.

BREED ASSORTIMENT

Wij voeren een breed assortiment met meer dan 50.000 producten. Wij monitoren voortdurend de vraag vanuit de markt en zorgen ervoor dat het aanbod aansluit op jouw wensen.

SPECIALISTISCHE KENNIS

Nedelko beschikt over vakkundige professionals die altijd op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen in jouw branche. We delen onze kennis graag.

MAATWERK

Nedelko voorziet voor verschillende productgroepen in een stukje maatwerk. Hierbij gaan wij geen uitdaging uit de weg. Onze technische dienst maakt het door jou gewenste product vakkundig op maat.

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van acties en trends