Kom naar Point | 7 NOVEMBER 2019

Kom naar Point | 7 NOVEMBER 2019

Dit jaar ontvangen we jou graag weer tijdens de 4e editie van het Nedelko in-huis event Point. En wel op donderdag 7 november. Waar kunnen we dit beter doen dan in ons eigen hoofdkantoor, pal langs de A29 in Barendrecht? Een perfecte locatie om je wederom een dag voor te schotelen die bol staat van innovatie en leuke activiteiten.

Hoe ziet jouw dag eruit?

Neem in de middag deel aan een interessante productdemonstratie. Hierna bestel je een heerlijk broodje hotdog of een vers patatje bij de foodtruck, dat je op het speciaal ingerichte dakterras – met uitzicht op de skyline van Rotterdam – kunt nuttigen. Tijdens een goed Rotterdams bakje koffie laat mindreader Joe Pequerrucho jou verbaasd achter. Nadat je aan het begin van de avond inspiratie op hebt gedaan op de minibeurs ‘Innovation Point’, pak je een lekker drankje bij de lounge bar, waar de gastlezing van Remy Bonjasky op het punt van beginnen staat. Met een goedgevulde goodiebag, een hoop positieve ervaringen en interessante informatie keer je met een voldaan gevoel huiswaarts.

Be there!

Wil jij op 7 november ook een volledig verzorgde middag en avond vol gezelligheid en interessante onderwerpen? Zorg dan dat je er bij bent en meld je GRATIS aan.

Wanneer: donderdag 7 november  
Tijd: 15:00 - 20:00 (vrije inloop)  
Waar: Nedelko Barendrecht
Parkeer GRATIS direct naast ons pand!

Het is helaas niet meer mogelijk om je aan te melden voor Point 2019.

*Beelden die tijdens deze dag geschoten worden kunnen gebruikt worden voor commerciële doeleinden.

 

 

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van acties en trends

Hulp nodig?

Neem dan contact op met één van onze specialisten!

Bel 0180 - 64 54 00
Plaats een order
Of start de livechat

Waarom Nedelko?

UIT VOORRAAD LEVERBAAR

Nedelko heeft een groot aantal producten standaard op voorraad. Deze producten kunnen wij jou dan ook éxtra snel leveren! Dan heb je ze tenminste ook lekker vlot binnen... wel zo fijn.

BREED ASSORTIMENT

Wij voeren een breed assortiment met meer dan 50.000 producten. Wij monitoren voortdurend de vraag vanuit de markt en zorgen ervoor dat het aanbod aansluit op jouw wensen.

SPECIALISTISCHE KENNIS

Nedelko beschikt over vakkundige professionals die altijd op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen in jouw branche. We delen onze kennis graag.

MAATWERK

Nedelko voorziet voor verschillende productgroepen in een stukje maatwerk. Hierbij gaan wij geen uitdaging uit de weg. Onze technische dienst maakt het door jou gewenste product vakkundig op maat.

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van acties en trends