Bedrijventerrein Vaanpark 3, Barendrecht

8 Mei, 2018

Met name door de toename van het woon/werk- en bestemmingsverkeer heeft bedrijventerrein Vaanpark 3 in Barendrecht, waar ook het hoofdkantoor van Nedelko sinds januari 2016 gevestigd is, een reconstructie ondergaan.

Binnen één van de gesprekken die werden gevoerd met de gemeente Barendrecht werd kenbaar gemaakt dat er niet alleen een nieuwe verbinding zou worden gemaakt tussen ‘oud’ en ‘nieuw’ Barendrecht, maar dat tevens de openbare verlichting van het bedrijventerrein vervangen diende te worden. Iets waar Nedelko met haar business unit SmartFlux perfect op in kon spelen.

Wensenpakket

Het wensenpakket van de gemeente was stevig te noemen. Daarnaast moest Nedelko aantonen competitiever te zijn dan de overige aanbieders uit de markt. Aan de hand van de specialismen die SmartFlux in huis heeft, werd een volledig lichtplan op maat ontwikkeld. In combinatie met de kennis van Peter Geelen die vanuit de gemeente Barendrecht opereerde, heeft dit geresulteerd in een prachtig ontwerp waarbij lichtkwaliteit gecombineerd is met draadloze intelligente aansturing.