Tankstation D.C. Berkel in Middelburg goed uitgelicht

14 Januari, 2020

Hans Janssen van SRS Reclame kreeg van D.C. Berkel de opdracht om hun multifunctionele tankstation in Middelburg beter te verlichten. “Duurzaamheid en efficiëntie waren de sleutelwoorden voor dit project”, vertelt Hans.

Bedrijfszeker

De juiste producten voor deze toepassing werden gevonden in de LED Pro-Bay II en LED Pro-Stock armaturen van Prolumia. “Deze armaturen worden gekenmerkt door hun bedrijfszekerheid, uitmuntende kwaliteit en hoge efficiëntie”, aldus Assistent Product Manager LED Verlichting binnen Nedelko Leon Rotmans. “Ik heb geen moment getwijfeld over de geschiktheid van deze armaturen voor dit project.”

Op de eerste rij

Hans Janssen geeft aan dat de wasstraat is voorzien van een glazen wand, waardoor de klanten vaak toeschouwer zijn van de wasbeurt. De wens van D.C. Berkel was om het uitgebreide wasproces van de wasstraat zo goed mogelijk weer te geven. “Om dit te bereiken hebben wij ervoor gekozen om de Prolumia LED Pro-Stock armaturen zo te plaatsen dat de voertuigen vanaf de zijkant aangelicht worden.”

De Prolumia LED Pro-Bay II armaturen hebben een hoge lichtopbrengst en zijn ingezet boven het stofzuigerplein. “Niet alleen is het fijn om veel licht te hebben tijdens het stofzuigen”, vertelt Hans. “De klant wil hiermee ook juist hangjongeren ontmoedigen om gebruik te maken van deze publiek toegankelijke ruimte.”