Nieuwe LOTO stations bij Air Liquide

15 Juni, 2021

Air Liquide is wereldwijd marktleider op het gebied van gassen, technologieën en diensten voor de industrie en de gezondheidszorg. In deze branche is het belangrijk dat men veilig zijn of haar werk kan doen, want een ongeluk met gassen of dergelijke zit in een klein hoekje. Om dit te waarborgen heeft het kantoor in Bergen op Zoom van Air Liquide contact opgenomen met Nedelko om een voorstel te maken voor een Lockout  Tagout oplossing.

Schaduwbord

Processen binnen de sectoren waarin Air Liquide opereert dienen gestroomlijnd te zijn. Hiervoor zijn diverse veiligheidsprocedures in het leven geroepen. Han van Loon, Plant Supervisor HYCO 3 & Warehouse Keeper BoZ, wist dat er op andere locaties van Air Liquide al LOTO oplossingen met succes gebruikt worden. Dit wilde hij ook voor de locatie Bergen op Zoom. Zodoende heeft Nedelko diverse schaduwborden inclusief LOTO sloten op de plant geïnstalleerd. Deze worden gebruikt om de krachtstroomtoepassingen op de werkvloer veilig te stellen.

Toekomst

De nieuwe schaduwborden zijn in zeer goede orde ontvangen en worden volop gebruikt binnen de plant. De verwachtingen zijn dat deze borden ook op de nieuwe locatie in Moerdijk geplaatst zullen worden. Een mooi resultaat en klaar voor een veilige toekomst