AVL-PRO | Audio, video en licht

11 Januari, 2018

Nedelko richt zich met AVL-Pro op de distributie van professionele audio-, video- en lichtapparatuur. Onder het eigen label AVL-Pro importeert Nedelko een aantal exclusieve merken en verzorgt het de distributie voor diverse A-merken in Nederland.

Kwaliteit staat voorop

AVL-Pro biedt een uitgelezen pakket aan kwalitatief hoogwaardige producten. Met de juiste technische knowhow, betrouwbare toeleveranciers en een constante kwaliteitscontrole biedt AVLPro een totaalpakket voor de installatie-, AV- en PA-markt.

Het pakket omvat onder meer indoor en outdoor luidsprekers, inbouw- en opbouwluidsprekers, matrix mixers, compacte installatieversterkers, 100 volt mengversterkers, audiomixers en draadloze audiotransmissie via WiFi. Ook moving heads behoren tot het programma.

Projectbegeleiding van A tot Z

Audio, video en licht zijn belangrijke communicatie-middelen die tegenwoordig verder gaan dan enkel het overbrengen van een boodschap. AVL-Pro gaat verder dan het importeren en het distribueren van deze producten alleen. AVL-Pro hecht veel waarde aan het opbouwen van een langdurige relatie. Specialistisch advies, een snelle levering en een uitstekende nazorg... AVL-Pro kan jouw aanvraag van A tot Z begeleiden. De productspecialisten hebben al jaren ervaring in het vertalen van functionele audio-, video en lichtvraagstukken naar kosteneffectieve, duurzame oplossingen.

Showroom

In de dit jaar geopende showroom op ons hoofdkantoor in Barendrecht kun je op je gemak eens alles rustig bekijken en beluisteren. Maak daarvoor een afspraak met product manager Eric Verstijlen. Hij praat je graag bij over de laatste ontwikkelingen binnen de installatie-, AV en PA-sector en gaat met jou de uitdaging aan om toe te werken naar een gerichte oplossing.