FvL Audio kiest voor speakers van WORK PRO

28 Augustus, 2018

FvL Audio, specialist op het gebied van de verkoop en verhuur van audiovisuele apparatuur en verlichting, hecht veel waarde aan de kwaliteit van haar producten. Met een vooruitstrevend aanbod kwaliteitsproducten op het vlak van audio en verlichting, heeft FvL Audio in Nedelko, met in het bijzonder haar business unit AVL-Pro, een betrouwbare partner gevonden.

FAVORIET
Eigenaar Frank van Loenhout kiest vaak voor de producten van WORK PRO. Nedelko is exclusief distributeur van de producten van deze stabiele Spaanse toeleverancier die zich toelegt op de professionele audio- en verlichtingssector. Voor deze sector biedt WORK PRO een exclusief assortiment producten. “De C PRO 8 is mijn favoriete inbouwspeaker”, vertelt Frank. “Enerzijds vanwege de uitstekende klank en het mooie volle geluid door de 8 inch woofer aangevuld met de 1 inch tweeter. Anderzijds vanwege de volledige grille, waardoor deze speaker niet opvalt in het plafond.”

PROJECTEN
FvL Audio heeft meerdere projecten voorzien van de inbouwspeakers van WORK PRO. 
Damesmodezaak Face-2
”Bij vestigingen van damesmodezaak Face-2 in Goes en Breda hebben we ter vervanging van de oude home-hifi versterkers de C PRO 8 speaker geïnstalleerd. De in stereo aangestuurde speakers hebben voor een enorme opwaardering van het geluid gezorgd.” 

Bos Men Shop
De Bos Men Shop in Middelburg, het filiaal op de hoek van De Markt, heeft tijdens de verbouwing dit voorjaar een compleet nieuwe geluidsinstallatie gekregen. Ook hier heeft FvL Audio de C PRO 8 speaker toegepast. 
Dit versterkt door de WORK PRO PA 4100 versterker, die het mogelijk maakt om in vier ruimtes het geluidsniveau in te regelen. “In dit prachtige oude pand, met zowel hoge als lage plafonds, komt deze 4-kanaals versterker perfect van pas”, vertelt Frank. “Veel vermogen in alle plafondzones maakt het mogelijk het geluid egaal over de ruimte te verdelen en volumeverschillen te minimaliseren.”