Nedelko levert ABB Ty-Rap en ProLabel

5 November, 2018

TenneT TSO B.V. heeft HSM Offshore uit Schiedam gecontracteerd voor de bouw van het offshore transformatorstation (platform) Borssele Alpha & Beta. De platformen zijn een onmisbare schakel in het aansluiten van de te bouwen windparken op zee bij Borssele. Het gaat hier om de eerste grote netaansluitingen voor wind op zee in Nederland, voortgekomen uit het Nationaal Energieakkoord.

ABB en ProLabel
SPIE verzorgt voor deze platforms de E installaties. In samenwerking met ABB heeft Nedelko de opdracht weten te scoren om de ABB Ty-Rap® en RVS bundelbanden te leveren. Ook voorziet Nedelko SPIE van ProLabel kabelmarkeringen. Deze worden met hoogwaardig inktlint geprint. Dit maakt het resistent tegen hevige weersinvloeden, zodat het na lange tijd nog leesbaar is.

Tijd voor taart
Om deze samenwerking te complimenteren, hebben Account Manager Duurzame Energie Oplossingen en Industriële Connectoren Glenn van Driel en Product Specialist Veiligheid en Identificatie Peter Dietz, namens Nedelko aan het gehele team van SPIE een taart overhandigd op het terrein van HSM Offshore.