Nieuwe veiligheidssignalering voor Swinkels

17 Januari, 2019

Swinkels Family Brewers (voorheen Bavaria N.V.) is een Nederlands familiebedrijf, dat vooral actief is in de bier- en frisdranksector. De op één na grootste brouwerij van Nederland verhandeld bier onder verschillende merknamen, waaronder Bavaria, Swinckels’, La Trappe en Palm.

Ook bij Swinkels Family Brewers staat een veilige werkomgeving hoog op de prioriteitenlijst. In hun zoektocht naar nieuwe en verbeterde veiligheidssignalering volgens de laatste veiligheidsnormeringen voor het terrein in Lieshout, klopten zij in september 2018 bij Nedelko aan. Onze productspecialisten gingen met ze om de tafel en brachten advies uit.

VEILIGHEID
Voor het verbeteren van de veiligheid op de werkvloer gaat een bedrijf doorgaans op zoek naar een geschikte partij om dit te verwezenlijken. Zo ook Swinkels Family Brewers. Zij wedden niet graag op één paard. Daarom heeft de onderneming uit Lieshout meerdere bedrijven uitgenodigd om een plan op tafel te leggen, waaronder Nedelko. Een mooie kans voor Nedelko om zich van zijn beste kant te laten zien.

SERVICE
Lourens Bezemer, Product Specialist op het gebied van veiligheid en identificatie bij Nedelko, heeft voor de doorslaggevende boardmeeting bij Swinkels Family Brewers nét dat beetje extra gedaan. Lourens vertelt dat hij op voorhand een gepersonaliseerd hoogwaardig aluminium bord met klasse 3 reflectiemateriaal heeft laten maken. “Zo kon ik de directie aldaar tonen hoe de gevraagde veiligheidssignalering er in het echt uit komt te zien.” Onder meer door dit initiatief, heeft Swinkels Family Brewers gekozen voor de expertise en de aanpak van Nedelko. “De Swinkels Family Brewers directie was zeer te spreken over de kwaliteit van het veiligheidsbord, mede ook door de garantie van 15 tot 20 jaar die er op gegeven wordt”, vertelt Lourens. Samenwerken met een partij die écht betrokkenheid toont bij de organisatie is iets waar zij waarde aan hechten.

Swinkels Family Brewers en Nedelko proosten op een mooie, duurzame samenwerking.