Velcro Companies gaat samenwerking aan met Nedelko

3 Juli, 2020

Velcro Companies geeft volledige support aan distributeurs die actief originele VELCRO® Brand producten promoten en gaat daarmee de samenwerking aan met Nedelko als Erkend Distributeur van VELCRO® Brand klittenband binnen de Benelux. Een mooie stap waar wij als Nedelko erg trots op zijn.

Professioneel gebruik 

Met klittenband van Velcro Companies bundel je kabels, snoeren en draden op een slimme en veilige manier. Deze producten zijn sterk, herbruikbaar, makkelijk verstelbaar en voorkomen dat kabels beschadigen. Speciaal voor Nedelko heeft VELCRO® de speciale VELCRO® Brand Professional Series samengesteld, een assortiment voor professioneel gebruik. Kies bijvoorbeeld uit haak & lusband, maar ook uit zelfklevend klittenband.

ONE-WRAP® Strap

Naast het standaard aanbod, bieden Velcro Companies en Nedelko in deze serie de VELCRO® Brand ONE-WRAP® Strap & Tape aan. Dit is een zelfsluitende strap en tape die de perfecte oplossing bieden voor het bundelen van kwetsbare (glasvezel-) kabels -en snoeren. De herbruikbare straps zijn een ideaal en milieuvriendelijk alternatief voor kunststof kabelbinders. Door het ingenieuze systeem zijn ze eenvoudig verstelbaar zonder schade toe te brengen aan kabels. De ONE-WRAP® Strap & Tape voldoen aan de specificaties UL94 V-0, zijn halogeenvrij (ZH) en Low Smoke (LS). Het is mogelijk om de producten te leveren met een certificaat van overeenstemming (CoC).

Toepassingen

Alle producten uit de VELCRO® Brand Professional Series bieden dé bevestigingsoplossing voor o.a. elektrische/data installaties en voor gebruik in de IT. Ook in de beveiliging of HVAC zijn deze producten prima in te zetten. Het installatiegemak is erg groot, omdat de milieuvriendelijke kabelbinders snel en eenvoudig aangebracht kunnen worden met minimaal gebruik van gereedschap. Hiermee wordt de productiviteit van de installateur sterk verbeterd. De producten binnen de Professional Series kunnen aangebracht worden op diverse oppervlakken én tijdens verschillende binnentemperaturen.

De mogelijkheden zijn eindeloos en zorgen voor vrijwel grenzeloze toepassingen.

Wil je graag meer informatie over de verschillende soorten klittenband of wil je een monster aanvragen?
Neem dan contact met ons op. Onze specialisten helpen jou graag bij het vinden van de juiste oplossing.