Veilig in de kou - Verwarmde nooddouches

17 Maart, 2023

Stel je eens voor hoe het zal zijn als je n.a.v. een calamiteit minimaal 15 minuten moet douchen onder ijskoud water... Zou jij dat volhouden? Met een verwarmde nooddouche biedt je een veilige, werkende en gebruikersvriendelijke oog- en nooddouche die in alle omstandigheden doet wat hij moet doen. Het slachtoffer kan gebruik maken van verwarmd water waardoor onderkoeling wordt voorkomen. 

Tankdouche

Tankdouches bewijzen zich al jaren binnen de gehele chemische en petrochemische industrie, procesindustrie, scheepvaart en offshore. Een tankdouche zal water leveren in een aangename temperatuur waardoor er geen risico op onderkoeling bestaat.

Een tanknooddouche waarborgt een maximale beschikbaarheid van de veiligheid. De opslagtank levert altijd water, ook bij het wegvallen van de waterdruk en/of elektriciteit. 

Thermo-nooddouche

Een thermo-nooddouche is ideaal voor gebruik in industriële omgevingen. Door de ingebouwde boiler is er altijd beschikking over heet water. Middels een mengkraan is de douchetemperatuur op een behaaglijke temperatuur in te stellen. Op deze manier is een minimale spoeltijd van 15 minuten is geen enkel probleem.  

De douchekop heeft een hoge doorstroomcapaciteit en wordt net als de douches gemaakt door FSP-Tech®. Zo ben je altijd verzekerd van hoge kwaliteit. 

Tankdouche huren?

Bij Nedelko kun je een nooddouche huren wanneer er extra capaciteit nodig is. Denk hierbij aan een shutdown of externe werkzaamheden.

Tankdouche nodig voor bepaalde tijd? Vraag naar de beschikbaarheid. 

Specialisten

Heb je vragen of wil je direct meer informatie over onze (verwarmde) nooddouches, of heb je andere vragen? Bel dan direct met 0180 64 54 00. Onze professionals staan klaar om je te woord te staan en je de beste oplossing te bieden voor ieder vraagstuk.

Geen tijd om te bellen? Kies één van de volgende opties:

Klik hier om snel een (virtuele) afspraak te maken met één van onze specialisten.
Klik hier om direct meer informatie aan te vragen via e-mail.