Professionele identificatie

24 Augustus, 2022

In een omgeving met veel elektrische apparaten of machines is de behoefte aan identificatie groot. Het is erg belangrijk om te weten welke kabel, draad of component bij welk product hoort. Bij een ongeval of andere lastige situatie kun je veel tijd kwijt zijn aan het opsporen van bijvoorbeeld een kabel die geen goede identiteit heeft. Met professionele etikettering zie je in één oogopslag welke kabel bij welk onderdeel hoort. Op deze manier is het mogelijk om defecten gemakkelijk op te merken, wat tijd, geld en zenuwen bespaart.

Kabels labelen

Een goede codering van kabels zorgt voor overzicht en duidelijkheid. Soms is niet helemaal duidelijk welke kabel waarvoor wordt gebruikt. Door gebruik te maken van kabellabels worden kabels sneller herkend, waardoor deze sneller kunnen worden opgespoord en dus storingen vlugger kunnen worden opgelost. Het bespaart kostbare tijd door het gebruik van de juiste tags en markeringen. Het assortiment van Nedelko omvat een groot aantal labels, zodat je altijd de juiste keuze kunt maken voor jouw specifieke toepassing.

Labels printen

Met een professionele labelprinter van Nedelko wordt aan alle labelbehoeften voldaan. Elke labelprinter die wij aanbieden is veelzijdig en de perfecte partner voor alle printtaken. Of het nu om 10 tags per week of 1000 labels per uur gaat. Want ook bij een groot aantal labels of tags gaat de kwaliteit niet verloren. Gebruik Brady, DYMO of onze eigen ProLabel-labelprinter om in een mum van tijd hoogwaardige, idelijke labels af te drukken.

Bekijk hier ons assortiment

Jouw technisch specialist

Nedelko is al meer dan 65 jaar een vertrouwde partner en leverancier van elektrotechnische materialen, (intelligente) LED verlichting, duurzame energieoplossingen en identificatie- en veiligheidsoplossingen. Met meer dan 100 medewerkers en vestigingen in Nederland, Duitsland, België en Tsjechië, voorzien wij de Europese (elektro)technische markt van de beste producten. Snel en vol overtuiging!

Heb je vragen of wil je direct meer informatie over professionele identificatie? Bel dan direct met 0180 64 54 00 of mail naar info@nedelko.nl. Onze professionals staan klaar om je te woord te staan en je de beste oplossing te bieden voor ieder vraagstuk.