Nedelko Tsjechië verhuist naar nieuw pand

19 Mei, 2021

Zoals bekend heeft Nedelko een mooie vestiging in Tsjechië. Sinds 2013 bestormt Nedelko S.R.O. de Tsjechische markt en omstreken. En met succes! In de afgelopen 8 jaar is Nedelko S.R.O. uitgegroeid tot een waardige marktspeler, waardoor er niet meer in staat was vanuit het pand op de Purkyňova 74/2 te opereren. Er moest op zoek worden gegaan naar een nieuw pand, een nieuwe thuisbasis. En dit is gelukt.

In de stad Praag kun je niet alleen beroemde Praagse historie vinden, maar ook één van de vestigingen van Nedelko. Per 1 mei 2021 is het Tsjechische kantoor namelijk verhuisd naar Ke Slivenci 48. Dit nieuwe kantoor is ook in Praag gevestigd maar dan meer aan de rand van het centrum, dichterbij het vliegveld. Hierdoor is er logistiek gezien meer mogelijk.

Het nieuwe pand heeft een kleine verbouwing ondergaan om het tot een inspirerende werkplek te maken met ruimte tot groei. Zo is de oppervlakte van het kantoor vele malen groter. Op deze manier kan het Tsjechische team eventueel zelfs verdubbeld worden. Door toevoeging van een schitterende showroom, een café meeting point en meer dan genoeg parkeergelegenheid zal iedere bezoeker zich meer dan welkom voelen.

Wij wensen Nedelko S.R.O. heel veel werkplezier toe in dit prachtige nieuwe pand.

Showroom Nedelko S.R.O.