Nedelko lanceert LED strip configurator

20 Mei, 2019

Hoe fijn is het om met een paar muisklikken jouw specifieke project te voorzien van de juiste LED strips! De LED strip configurator van ons private label Prolumia maakt dit mogelijk. Laat je leiden door de gebruiksvriendelijke interface en stel stap voor stap je ideale verlichtingsoplossing samen.

LED lijnverlichting
De hoogwaardige LED armaturen van Prolumia geven invulling aan elk verlichtingsvraagstuk, waarbij innovaties telkens weer zorgen voor een nieuwe lichtbeleving. Eén van de productlijnen waarmee Prolumia sfeer geeft aan vrijwel iedere ruimte zijn de LED strips. Iedere omgeving vraagt om andere verlichtingseigenschappen. De Prolumia LED strips zijn te integreren in elk ontwerp en daarnaast buitengewoon snel en eenvoudig te installeren. Geen configuratie is onmogelijk. Om een juiste installatie re realiseren, is enkel de keuze in kleur en IP-waarde van de LED strip niet afdoende. Welke voeding is er nodig? Welk aluminium afwerkingsprofiel is geschikt voor de gekozen LED strip? Ga je voor een melkwitte of transparante lens? Welke aansturing zoek je precies? Allemaal vragen die normaal gesproken tijd en aandacht vergen. Met de introductie van de LED strip configurator is dit verleden tijd. Deze neemt al het denkwerk voor jou uit handen.

LED strip configurator
Met de LED strip configurator kom je in vier stappen tot de oplossing die het meest geschikt is voor jouw toepassing. Op basis van de door de gebruiker ingevulde waardes, worden stap voor stap suggesties gegeven. De configurator biedt je daarbij telkens de mogelijkheid om te kiezen uit een product dat naadloos aansluit op de eerder door jou geselecteerde items. Wanneer bijvoorbeeld voor een waterdichte (IP68) Prolumia LED strip gekozen wordt, zorgt de configurator er automatisch voor dat verderop in het proces enkel de waterdichte voedingen worden getoond. Dit op basis van het opgenomen vermogen van de strip. Het systeem denkt écht met je mee.

Start vandaag nog jouw LED strip project

Snel, effectief, betrouwbaar… de LED strip configurator stelt de producten voor elk type LED strip project met zorg samen. Probeer hem hier uit en start vandaag nog met jouw LED strip project