Nedelko neemt afscheid van AVL

5 April, 2019

In 2014 lanceerde Nedelko de business unit Audio, Video en Licht, welke de distributie ging verzorgen van professionele apparatuur voor de  audiovisuele markt. Ook werd het eigen private label AVL-Pro opgericht. AVL-Pro importeert een aantal exclusieve merken en verzorgt de distributie van diverse A-merken in Nederland.

Op initiatief van Eric Verstijlen, Product Manager Audio, Video en Licht, is er gesproken over het zelfstandig voortzetten van de bedrijfsactiviteiten van deze business unit. Na goed intern overleg en een aantal constructieve gesprekken met externe partijen heeft het bestuur van Nedelko besloten afscheid te nemen van deze divisie. 1 april jongstleden werd dit officieel.

Het private label AVL-Pro houdt niet op te bestaan. Sterker nog… Eric Verstijlen, die Nedelko na jarenlange trouwe dienst heeft verlaten, heeft het label meegenomen en de krachten gebundeld met het in Breda gevestigde RSL & Partners. Sinds 1 april 2019 opereren beide partijen vanuit de naam RSL, waarvan Eric de nieuwe eigenaar is. Deze krachtenbundeling maakt een verdere uitbreiding op product- en serviceniveau mogelijk. 

Eventuele aanvragen voor de producten van AVL-Pro die nog bij Nedelko binnenkomen worden direct doorgezet naar RSL. Deze zullen dan ook uit naam van RSL behandeld worden. Wij kunnen begrijpen dat dit vragen oproept. Stel deze gerust aan Eric. Hij is nog altijd op zijn vertrouwde nummer te bereiken: 06 53 41 50 88.