Pro-Stripe | Veelzijdig en modern wand- en plafondarmatuur

25 Augustus, 2020

Veel installateurs zijn bekend met onze populaire wand- en plafondarmaturen. Denk hierbij aan de veelzijdige Prodisc, de robuuste Rockdisc en de elegante Pro-Ceiling armaturen. Hieraan is nu de nieuwe Pro-Stripe serie toegevoegd. Dit armatuur is nóg stijlvoller vormgegeven en is daarmee uitermate geschikt voor decoratieve toepassingen.

Pro-Stripe

Het door een Nederlandse ontwerper vormgegeven Pro-Stripe armatuur is een aanwinst voor aan de wand of aan het plafond. De unieke zijkant met een lichtdoorlatende streep geeft het armatuur een zeer decoratieve en chique touch. In combinatie met de prettige en uniforme verlichting zorgt dit ervoor dat de Pro-Stripe in geen enkel interieur zou misstaan. Door de slagvaste behuizing, welke uit polycarbonaat vervaardigd is, en de IP54 klasse (let op, dit geldt enkel bij horizontale montage), kan dit armatuur zowel binnen als onder vochtige omstandigheden gemonteerd worden. Denk hierbij aan trappenhuizen, luifels, badkamers en portalen.

Schakelbare kleurtemperatuur

Het armatuur is eenvoudig schakelbaar tussen 3000K en 4000K. Met één simpele handeling geeft dit armatuur of een warm witte, of een puur witte lichtuitstraling. Het omzetten van de dipswitch resulteert in een compleet andere lichtbeleving. Perfect voor wanneer de functionele eisen binnen een project wisselen.

Schakelbare lichtstroom

Tevens kan de lichtstroom aangepast worden middels een dipswitch aan de binnenzijde van het armatuur. Hierbij is er keuze tussen 100% en 75% om zo het lichtniveau naar wens aan te passen en extra op energie te besparen.

Opties

Hoewel alle versies van de Pro-Stripe qua uiterlijk identiek zijn aan elkaar, zijn er drie verschillende uitvoeringen. Uiteraard is er de standaarduitvoering, voor wanneer de lamp simpelweg met een schakelaar dient te worden ingeschakeld. Daarnaast is er een versie met microgolf bewegingssensor waarmee het armatuur op basis van beweging wordt ingeschakeld. Hierdoor brandt deze alleen wanneer dat nodig is, hetgeen leidt tot een aanzienlijke energiebesparing. Om in geval van spanningsuitval de veiligheid te kunnen garanderen, is er ook een uitvoering leverbaar met geïntegreerde noodunit met autotest. Deze voorziet in verlichting tot 1 uur na spanningsuitval.