Detecteerbare kabelbinders van Elematic

18 Maart, 2021

Nedelko voert een uitgebreide lijn aan detecteerbare kabelbinders van Elematic. Deze speciale kabelbinders kunnen geïdentificeerd worden door metaaldetectoren, röntgenapparatuur en door visuele inspectie. De kabelbinders zijn zeer geschikt voor toepassingen in de voedsel en farmaceutische industrie en tevens in andere verontreinigingsgevoelige branches waar detectieapparatuur wordt gebruikt.

Risico's verminderen

Detecteerbare producten zorgen ervoor dat de risico’s omtrent verontreiniging door vreemde stoffen in productiesystemen voorkomen kunnen worden.
Op deze manier helpen ze bedrijven te voldoen aan de HACCP-principes in de voedingsindustrie, de GMP-richtlijnen in de farmaceutische sector en de algemene ISO 9000 normen.

       

Elematic

De technologie om zaken te detecteren beschermt tegen verontreiniging door vreemde stoffen en biedt hierdoor hogere veiligheidsnormen. Om de veiligheid nog extra te waarborgen, worden de producten van Elematic onafhankelijk ontworpen, geproduceerd en getest om efficiënte en reproduceerbare metaaldetectie-eigenschappen te garanderen.


Bekijk ons assortiment hier.

Specialisten

Heb je vragen of wil je direct meer informatie over onze detecteerbare kabelbinders van Elematic? Bel dan direct met 0180 64 54 00. Onze professionals staan klaar om je te woord te staan en je de beste oplossing te bieden voor ieder vraagstuk.

Geen tijd om te bellen? Kies één van de volgende opties:

Klik hier om snel een (virtuele) afspraak te maken met één van onze specialisten.
Klik hier om een sample aan te vragen.
Klik hier voor de prijslijst.
Klik hier om direct meer informatie aan te vragen via e-mail.