Blijf veilig met Nedelko

24 Maart, 2020

Door het heersende coronavirus blijven het aantal besmettingen en dodelijke slachtoffers stijgen in Nederland. Om dit in te kunnen dammen, heeft het kabinet afgelopen maandag nieuwe maatregelen aangekondigd. Hoewel we niet in definitieve lockdown gaan zoals veel landen al wel doen, en dit hopelijk niet gaat gebeuren, wordt er enorm op gehamerd om 1,5 meter afstand van elkaar te houden. Om dit extra te benadrukken op plekken waar meerdere mensen tegelijkertijd bij elkaar komen, is het slim om te werken met vloermarkeringen. Nedelko heeft hiervan een ruim assortiment voor tal van toepassingen.  

Duurzame signaleringstape

Om de richtlijnen van het kabinet te volgen en een veilige afstand tussen mensen te waarborgen en daarmee besmetting te voorkomen, kun je kiezen voor duurzame vloermarkering. Nedelko heeft verschillende soorten signaleringstape in het assortiment, welke ideaal zijn voor het markeren van een breed scala aan ondergronden. Niet alleen hebben wij gladde tapes in ons gamma, tevens bieden wij voor de extra veiligheid antislip tape.

De markering is zeer eenvoudig aan te brengen en blijft daarnaast erg goed zitten, zelfs nadat er uitvoerig op gelopen of gereden wordt. Het oppervlak van de vloermarkering kan gemakkelijk gereinigd worden, mocht dit nodig zijn. Ook het verwijderen van de markering gaat simpel en zonder lijmresten, vlekken of beschadigingen.

Onze duurzame signaleringstape is ideaal voor gebruik in winkels, distributiecentra, vitale organisaties en overige openbare ruimtes die gedurende deze ‘intelligente lockdown’ open dienen te zijn.

Afsluitkettingen

Het kan zomaar zijn dat door de coronacrisis bepaalde gebieden niet meer toegankelijk mogen zijn voor publiek, om eventuele besmettingen voor te zijn. Onze afsluitkettingen in combinatie met onze op zichzelf staande paaltjes zijn een uitkomst als het gaat om afzettingen.

Mocht dit net te veel van het goede zijn, kies dan voor ons waarschuwingstape voor het eenvoudig afzetten van bepaalde gebieden.  

Meer informatie of bestellen?

Bekijk ons gehele assortiment aan markeringen, bel met 0180 64 54 00, of stuur een e-mail naar info@nedelko.nl. Onze professionals staan klaar om je te woord te staan en je de beste oplossing te bieden voor ieder vraagstuk.