De 9e editie van het O tech. magazine is uit!

23 December, 2019

Onze identiteit bestaat uit zoveel meer dan enkel het leveren van de door jouw gewenste producten. Een goed product is één. Maar waarom je dat product bij Nedelko koopt, is een tweede. Ja, we hebben de specialistische kennis. Ja, we zijn concurrerend in prijs. Ja, we kunnen uit voorraad leveren. Maar ons gaat het om veel meer dan dat. Natuurlijk kun je bij ons eenmalig iets bestellen, maar dit is niet waar wij op inzetten. Wij binden klanten graag aan ons.

Het Nedelko gen bestaat uit drie voor ons belangrijke pijlers – Persoonlijk, Oplossingsgericht, Duurzaam – die een belangrijke basis vormen van ons succes. Nu, maar ook naar de toekomst toe. Deze pijlers zijn puur gericht op het contact met jou, dat in onze optiek laagdrempelig, eerlijk en vertrouwd moet aanvoelen. Doe maar normaal, dan doe je al gek genoeg… een beetje volgens dat principe. Hier hebben wij de laatste jaren, op de manier waarop wij ons naar buiten toe presenteren, veel op ingezet. We hebben veel meer dan voorheen ons verhaal verteld en daarmee Nedelko een gezicht gegeven. De markt heeft ons écht leren kennen.

En nu… 2020 alweer! Wij staan alvast in de startblokken en kunnen niet wachten om er samen met jou weer zo’n succesvol jaar van te maken. Namens Team Nedelko wens ik een ieder sfeervolle kerstdagen, een fantastisch uiteinde en een zakelijk uitdagend, succesvol, maar bovenal gezond 2020 toe!

Bekijk ‘m hier digitaal.