De 8e editie van het O tech. magazine is uit!

3 September, 2019

We hopen dat je een mooie zomer achter de rug hebt, waarbij je samen met je dierbaren hebt kunnen genieten van die welverdiende vakantie en elkaar. lekker even niets doen en vooral… niets moeten! Nedelko staat in de startblokken voor een paar mooie laatste maanden van 2019!

Service

Ook wij hebben deze zomer eindelijk dat goede boek uitgelezen en dat leuke stadje kunnen bezoeken. Maar we hebben nog veel meer gedaan! Achter de schermen hebben we tijdens de zomermaanden een hoop werk verricht om jou toch weer net dat extra beetje service te kunnen bieden. Het woord ‘service’ is sowieso iets dat bij ons hoog op de agenda staat. Dit is dan ook écht iets waar we het verschil mee maken. Tegenwoordig wil jij op een eenvoudige en snelle manier over de juiste producten kunnen beschikken. Nedelko begrijpt dat en daar richten we dan ook maar al te graag ons bedrijf op in. Toch merken we wel degelijk dat ook jij nog steeds veel waarde hecht aan informatievoorziening en technische ondersteuning. Hoe merken we dat dan? Door nieuwsgierig te zijn naar jou als klant en waarom je nu eigenlijk bij Nedelko je producten afneemt. Onze sales speelt hierin een belangrijke rol. Zij verzamelen feedback uit de markt. Aan de hand van die feedback zorgen we voor een mooie mix van producten en de juiste tools. Een mooi voorbeeld hiervan is de LED strip configurator die we dit jaar gelanceerd hebben.

‘Zichtbaarheid’ is ook een woord dat je bij Nedelko vaak hoort vallen. In mijn optiek erg belangrijk! Met die zichtbaarheid zit het in het verdere verloop van 2019 wel goed. Het blad dat nu voor je ligt is daar een mooi voorbeeld van. Ook online werken we hier hard aan. Verder zijn wij nog aanwezig op tal van vakbeurzen. En vergeet zeker niet om een bezoek te brengen aan ons in-huis event Point op donderdag 7 november. Zet hem in je agenda!

Veel leesplezier!

Bekijk ‘m hier digitaal of vraag een exemplaar aan via info@nedelko.nl.