De 5e editie van het O tech. magazine is uit!

28 Augustus, 2018

Het nieuwe O tech. magazine is uit, de vijfde alweer! Langzaam gaan we richting het einde van het jaar. Voordat het zover is, komen er voor Nedelko nog een paar mooie en uitdagende maanden aan. We gaan aan de slag met het doorvoeren van een aantal nieuwe bedrijfsprocessen. Het draait nog steeds om dat ene product,op het juiste tijdstip, op de juiste plaats... maar klanten willen meer.

Kwaliteit en service geven niet altijd de doorslag meer. Nedelko vindt het belangrijk om ook juist op andere vlakken het verschil te maken. We betrekken bijvoorbeeld graag de klant bij het verder doorontwikkelen van ons vooruitstrevende productaanbod. Denk hierbij aan het ter beschikking stellen van innovatieve demoproducten die getest worden. Dit nog, voordat er een besluit is genomen om een dergelijk product wel of niet
te gaan voeren. Klanten hebben dus écht een belangrijk aandeel in het verder uitbreiden van het Nedelko productportfolio. Ook sturen we enquêtes uit om op basis van klantbehoeften processen binnen de organisatie bij te schaven en verder te optimaliseren. Deze feedback geeft ons een perfect inzicht in wat de markt van ons verlangt. Zowel in- als extern zijn we continu bezig met verbetering en vernieuwing. Wanneer nodig ook juist met behulp van externe partijen. Verschillende expertises en krachten bundelen maken ons tot wat we nu zijn. Jouw vertrouwde partner en leverancier!

Veel leesplezier!

Bekijk ‘m hier digitaal of vraag een exemplaar aan via info@nedelko.nl.