De 10e editie van het O tech. magazine is uit!

20 Mei, 2020

Deze uitdagende periode brengt voor iedereen aardig wat veranderingen in het dagelijks leven met zich mee. Ook bij Nedelko, waar de veiligheid van jou en onze werknemers voorop staat. Weet dat we ook in deze lastige tijd er alles aan doen om jou van dienst te zijn. En te blijven.

Online

Hoogstwaarschijnlijk lees je dit vanuit huis, veilig vanachter je laptop. De reden hiervan is niet alleen dat we momenteel gestimuleerd worden om vanuit huis te werken, maar tevens heb je in onze vorige editie kunnen lezen dat we O tech. niet meer uitbrengen zoals je van ons gewend bent. Dit jaar staat bij ons namelijk in het teken van verduurzamen. Dit betekent dat dit magazine niet meer bij je op de mat valt, maar dat we vooral zullen inspelen op het online aspect. Een nieuwe fase en een nieuwe stap voorwaarts.

Continuïteit

Ondanks de vreemde en onwennige tijd die het coronavirus met zich meebrengt, blijven we ons voor jou inzetten. Ons magazijn werkt op volle toeren door en zal jouw bestelling zo spoedig mogelijk laten bezorgen. Ook zijn we gewoon telefonisch en per mail bereikbaar voor al jouw vragen en zitten onze specialisten klaar voor jouw uitdagingen. Juist in deze tijd kunnen we je hierbij helpen. Hoewel we het jammer vinden dat we de komende tijd niet fysiek langs kunnen komen, zijn we er trots op om jou en jouw klanten in deze uitdagende periode van dienst te kunnen blijven.

We wensen je veel gezondheid, succes en sterkte toe de komende tijd.

Bekijk ‘m hier digitaal.