StocExpo Europe…We zijn erbij!

12 Maart, 2018

Van 20 t/m 22 maart wordt de Ahoy weer omgetoverd tot de StocExpo Europe. Hét grootste internationale event voor de tank terminal industrie. De bedrijven uit de NES Companies holding zijn hier breed vertegenwoordigt. Waar voorheen alleen CTS deelnam zijn nu ook Conpipe, Gutteling en Nedelko van de partij. Binnen een eilandstand van 100m2 maken de bedrijven handig gebruik van de slim bedachte exposure mogelijkheden. Op deze manier laten zij de industrie zo optimaal mogelijk kennismaken met de verschillende expertises en disciplines die de NES Companies holding rijk is. Een interessante nieuwe toevoeging zijn de diensten van Falcker. Aan de hand van drones kunnen zij een volledige tankinspectie uitvoeren.

Nedelko zet deze week vooral in op de zogenaamde ‘Industrial Supplies’. Denk hierbij aan (EX) LED verlichting, Lockout Tagout, FSP nooddouches, (EX) connectoren, Band-It, Flexicon en accu’s. Ook heeft Nedelko een belangrijk aandeel in twee innovaties die getoond worden; CleverTank (emissie- en luchtkwaliteitsmetingen binnen opslagtanks) en SolarFlex (zonnepanelen t.b.v. opslagtanks en de opslag en distributie van energie). Deze innovaties worden tijdens de StocExpo Europe op de stand gepresenteerd in de ‘Innovation Tunnel’.

Het doel tijdens de StocExpo Europe is, ondanks dat de bedrijven onafhankelijk opereren, vooral om de krachten te bundelen en te profiteren van elkaars diepgaande kennis van de industrie.

Al met al een interessante beurs dus met volop kansen. Onze ‘standreus’ kun je vinden op standnummer I12.