BVG tilt verlichting naar hoger plan

28 Augustus, 2018

BVG Hijsmaterialen is sinds 2002 een landelijk opererende handelsonderneming in bevestigingsmiddelen en is specialist op het gebied van alle mogelijke verticale transportmiddelen. Voor de opslagruimte van bijna 300m² is er door Nedelko een lichtoplossing geboden.

OPTIMAAL VERLICHTEN
BVG Hijsmaterialen hecht waarde aan het opbouwen van een sterke klantrelatie en heeft een servicegerichte instelling. Dit sluit naadloos aan bij de bedrijfsvoering van Nedelko. BVG Hijsmaterialen had de specifieke wens om zo min mogelijk armaturen te gebruiken, waarbij de stellingen en de werkplaats uiteraard wel optimaal verlicht dienden te worden.

EVENREDIG VERDEELD
Leon Rotmans, lichtspecialist bij Prolumia, is met deze uitdaging aan de slag gegaan. Door het hoge plafond was een gependeld armatuur wenselijk. Zijn keuze viel daarom al snel op de Prolumia LED Pro-Bay II serie. Deze kon perfect ingepast worden. Bij het maken van de Relux® lichtberekening bleek de keuze van de juiste lens doorslaggevend. Hierdoor wordt het licht nu evenredig verdeeld over de gehele ruimte. Mooie bijkomstigheid is dat dit armatuur, met een typerende industriële look, ook nog eens waterdicht is. En… niet geheel onbelangrijk, de stellingen en de werkplaats van BVG Hijsmaterialen zijn perfect en duurzaam verlicht. De armaturen zijn geleverd door LED Design Holland, één van de gewaardeerde distributiepartners van Nedelko. 

De betrokken partijen kunnen terugkijken op een prettige samenwerking.