Solarflex

De zon is de grootste energiebron die we hebben. Die bron willen we natuurlijk zo optimaal mogelijk benutten voor het opwekken van duurzame energie. Zonnepanelen helpen ons daarbij, maar de keuze daarvoor is nog niet altijd even eenvoudig. Je hebt te maken met verschillende factoren als onder meer maatvoering, het gewicht, het rendement van het paneel en de compatibiliteit met de omgeving. Wat nu als je hier nagenoeg geen rekening meer mee hoeft te houden? Nedelko biedt met het private label SolarFlex dé oplossing.

Flexibele zonnepanelen

SolarFlex is dé baanbrekende oplossing voor het opwekken van energie op álle verlijmbare oppervlakten. Doordat het SolarFlex zonnepaneel flexibel is, 70% minder weegt dan gangbare panelen en daarnaast slechts 1,4mm ‘dik’ is, zijn de mogelijkheden eindeloos. Juist door het flexibele design kan dit zonnepaneel gebruikt worden voor bijvoorbeeld tankdomes, havengebieden en overige industriële exploitaties. Maar ook op auto’s, boten of zelfs wanden. De hoogste efficiency van de serie is zelfs 19,5%! Doordat het SolarFlex zonnepaneel over verschillende toplagen beschikt, is het geschikt voor ieder weertype.

Voordelen

De SolarFlex zonnepanelen zijn zeer gemakkelijk te installeren; tot wel 50% sneller dan de standaard panelen. Door de flexibiliteit kunnen de panelen, voorzien van speciale lijm, op vrijwel ieder gebogen oppervlak bevestigd worden. Panelen worden onderling met elkaar verbonden door een speciale PV connector (MC4), zodat er een energiegrid ontstaat. Met een levensduur van minimaal 20 jaar ben je verzekerd van jarenlange groene energie.

Exclusief bij Nedelko

De innovatieve SolarFlex zonnepanelen zijn exclusief bij Nedelko verkrijgbaar. Heb je vragen of wil je meer informatie over SolarFlex? Bel dan met 0180- 64 54 00, of stuur een e-mail naar info@nedelko.nl. Onze professionals staan klaar om je te woord te staan en je de beste oplossing te bieden voor ieder vraagstuk.

Solarflex
Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van acties en trends

Hulp nodig?

Neem dan contact op met één van onze specialisten!

Bel 0180 - 64 54 00
Plaats een order
Of start de livechat

Relevante series

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van acties en trends

Relevant toepassingsgebied