EDI gegevensuitwisseling

EDI gegevensuitwisseling

Met Electronic Data Interchange, ofwel elektronisch berichtenverkeer, worden gegevens tussen verschillende systemen uitgewisseld. Nedelko gebruikt deze gegevensuitwisseling om opdrachten van klanten automatisch in te lezen in het eigen systeem. Deze werkwijze voorkomt invoerfouten en levert onze klanten een kostenbesparing op. Het betreft vaak bedrijfsdocumenten zoals orders, facturen en bevestigingen, waarbij wij zorgen dat de verschillende systemen van beide partijen goed op elkaar blijven afgestemd.

EDI implementatie

Het daadwerkelijk implementeren van een EDI-koppeling vereist natuurlijk een aantal stappen en processen. Heeft jouw bedrijf interesse in EDI? Graag vertellen wij jou meer over onze EDI diensten. Vul het contactformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met jou op. 

 

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van acties en trends

Hulp nodig?

Neem dan contact op met één van onze specialisten!

Bel 0180 - 64 54 00
Plaats een order
Of start de livechat

Waarom Nedelko?


UIT VOORRAAD LEVERBAAR

Wij hebben een groot aantal producten op voorraad in ons distributiecentrum. Deze producten kunnen wij dan ook extra snel bij jou leveren!

BREED ASSORTIMENT

Een ruim assortiment met meer dan 50.000 producten. Nedelko voert een breed assortiment welke ook aangepast kan worden aan jouw specifieke wensen.

SPECIALISTISCHE KENNIS

Wij beschikken over vakkundige professionals welke altijd op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen in de industrie.

SCHERPE PRIJZEN

Wij kopen onze artikelen in het groot in om de beste prijzen te kunnen aanbieden.

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van acties en trends