Kabelwartel

De unieke en hoogwaardige kabelwartels van Gerich, Bimed, Cooper Crouse-Hinds, Peppers, RCN en het eigen label ProGland bieden een duurzame en waterdichte oplossing voor allerlei kabeldoorvoeringen. De gemakkelijke en zeer snelle montage zorgt voor een aanzienlijke tijdsbesparing... en dat scheelt op zijn beurt weer in de kosten. De wartels zijn verkrijgbaar in een polyamide, messing en RVS versie en in uiteenlopende maten (zowel metrisch, als PG). Uiteraard zijn de nodige accessoires en gereedschappen beschikbaar om de kabelwartels optimaal in te kunnen zetten.

Kabelwartel

Persoonlijk advies van een specialist?

De Nedelko productspecialisten beschikken over uitgebreide technische vakkennis en staan voor jou klaar met een professioneel advies.

Installatiemateriaal van Nedelko

Breed assortiment

Een ruim assortiment van meer dan 50.000 producten. Nedelko voert een breed assortiment welke ook aangepast kan worden aan jouw specifieke wensen.

Specialistische kennis

Wij beschikken over vakkundige professionals welke altijd op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen in de elektrotechnische industrie.

Uit voorraad leverbaar

Wij hebben een groot aantal producten op voorraad in ons distributiecentrum. Deze producten kunnen wij dan ook extra snel bij jou leveren!

Scherpe prijzen

Wij kopen onze artikelen in het groot in om de beste prijzen te kunnen aanbieden.

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van acties en trends