Industriële nooddouche voor binnen

Industriële nooddouche voor binnen

Wanneer iemand in aanraking is gekomen met gevaarlijke en/of agressieve stoffen, zoals chemicaliën of andere bijtende substanties, is het noodzakelijk dat een slachtoffer zich direct kan afspoelen om (erger) letsel te voorkomen. Een nooddouche is hiervoor essentieel en kan de veiligheid waarborgen en risico’s reduceren. Nedelko heeft diverse nooddouches in het assortiment, variërend van tankdouches tot vorstvrije nooddouches.

Industriële nooddouche voor binnen

Speciaal voor binnentoepassingen heeft Nedelko de industriële nooddouche voor binnen. Deze is uiterst breed inzetbaar door het grote aantal diverse uitvoeringen. Een greep uit onze industriële nooddouches:

  • Vrijstaande nooddouche. Onze vrijstaande industriële nooddouche is conform DIN 12899-3:2009, DIN EN 15154-1/-2:2006 en ANSI Z.358.1 en is makkelijk aan te sluiten aan de waterleiding door de 1 ¼” binnendraad aan de achterzijde van de douche. De douchekop van hoogwaardig kunststof heeft een hoge doorstroomcapciteit. Dit is ideaal voor het debiet van 80 (90) liter/minuut bij 2 (4) bar statische druk. Onze vrijstaande industriële nooddouche is uit te breiden met een oogdouche.
  • Nooddouche voor wand- en plafondmontage. Ook onze industriële nooddouche voor wand- en plafondmontage is conform DIN 12899-3:2009, DIN EN 15154-1/-2:2006, ANSI Z.358.1. Bij dit soort douches is het debiet standaard 50 liter per minuut en is optioneel in te stellen op 35, 70 of 110 liter per minuut. De douchekop is vervaardigd van RVS en heeft tevens een hoge doorstroomcapaciteit.
  • Nooddouchecabine. De industriële nooddouchecabine van Nedelko is conform DIN 12899-3:2009, DIN EN 15154-1/-2:2006, ANSI Z.358.1 en is volledig gemaakt van RVS. Het debiet van de lichaamsdouche is 50 liter per minuut, maar is ook in te stellen naar 35, 75 of 110 liter per minuut wanneer nodig. Optioneel beschikbaar met oogdouche, waarbij het debiet 7 of 14 liter per minuut is.

Standaarden industriële nooddouche

Onze hoogwaardige industriële nooddouches voor binnen beschikken over een DVGW-keuringscertificaat. Ook heeft de beoordeling van de potentiële ontstekingsbronnen en de installatie van de elektrische bedrijfsmiddelen plaatsgevonden met inachtneming van DIN EN 1127-1, DIN EN 13 463-1 alsmede DIN EN 13 463-1. De producten worden gekenmerkt door de robuuste en doordachte constructie. Ze hebben zich al vele jaren in de industrie en installatiebouw bewezen.

 

Downloads
 

Nedelko - FSP-Tech® Industriële nooddouche voor binnen

Nedelko - FSP-Tech® Technische tekening Industriële nooddouche voor binnen

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van acties en trends

Hulp nodig?

Neem dan contact op met één van onze specialisten!

Bel +31 180 64 54 00
Plaats een order
Of start de livechat

Veiligheidsproducten van Nedelko

Hoogwaardige kwaliteit

Bij alles wat wij doen, heeft de kwaliteit de hoogste prioriteit. En dat niet pas sinds gisteren, maar al 65 jaar lang!

Gebruiksvriendelijk

Onze producten dragen bij aan efficiëntere en veiligere werkprocessen van onze klanten. Bij wens kan er altijd een producttraining gegeven worden door één van onze productspecialisten.

Betrouwbaar en robuust

De betrouwbaarheid komt van onze robuuste producten en onze nuchtere mensen, die er alles aan doen om jouw probleem op te lossen.

Conform de geldende normen

Nedelko staat voor kwaliteit en betrouwbaarheid. Vandaar vinden wij het belangrijk dat al onze producten voldoen aan de geldende wetgeving en normen.

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van acties en trends