Gereedschap

Voor installateurs en monteurs in onder meer de bouw is goed gereedschap noodzakelijk voor het kunnen uitvoeren van hun werkzaamheden. Nedelko biedt een groot aanbod kwaliteitsgereedschap aan voor de bevestiging van bundelbanden en energiekabels. Ook bieden wij een volledig aanbod zaklampen aan van bekende merken als LED Lenser, Peli en Maglite. Of je nu een compacte LED zaklamp zoekt, of een LED schijnwerper met een bereik tot wel 1000 meter, Nedelko helpt jou graag verder.

Persoonlijk advies van een specialist?

De Nedelko productspecialisten beschikken over uitgebreide technische vakkennis en staan voor jou klaar met een professioneel advies.

Waarom Nedelko?


UIT VOORRAAD LEVERBAAR

Wij hebben een groot aantal producten op voorraad in ons distributiecentrum. Deze producten kunnen wij dan ook extra snel bij jou leveren!

BREED ASSORTIMENT

Een ruim assortiment met meer dan 50.000 producten. Nedelko voert een breed assortiment welke ook aangepast kan worden aan jouw specifieke wensen.

SPECIALISTISCHE KENNIS

Wij beschikken over vakkundige professionals welke altijd op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen in de industrie.

SCHERPE PRIJZEN

Wij kopen onze artikelen in het groot in om de beste prijzen te kunnen aanbieden.

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van acties en trends